InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
L'Hospital de Palamós dóna 6000 kg d'aliments per a les persones necessitades del Baix Empordà
Publicat  21/01/2012
reduïr mida del text ampliar mida del text  


La campanya de recaptació d'aliments d'enguany, que impulsa el Grup de Cooperació de SSIBE, ha triplicat el volum que es va donar l'any passat

Tots els aliments recollits, es distribuiran a parts iguals, entre les delegacions de Càrites del Baix Empordà

 

Divendres 23 de desembre, ha tingut lloc l'acte de lliurament de les 6 Tones d'aliments que la campanya de recollida d'aliments que impulsa el Grup de Cooperació de SSIBE ha recollit.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Palamós i presidenta de SSIBE, M. Teresa Ferrés, així com amb representants de Càritas de tota la comarca, directius de l'empresa JUROGE SL, i membres del Grup de cooperació de SSIBE.

Les gairebé 6 tones d'aliments recollits són quasi el triple de volum que es va recollir l'any passat, gràcies a:

- la donació de 500 kg per part dels treballadors i treballadores de l'entitat: Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran, i les ABS de Palamós, Palafrugell, La Bisbal i Torroella de Montgrí.

- la donació de 3.800 kg per part de l'Hospital de Palamós, que va lliurar al Grup de Cooperació l'import de les retencions practicades als treballadors que van fer vaga recentment, amb l'encàrrec que aquests diners fossin destinats a la compra d'aliments.

- la donació de 1.500 kg per part de l'empresa d'alimentació JUROGE SL, de Castellar del Vallès, proveïdora de l'Hospital.

Els aliments recollits són variats. Es va demanar la col.laboració en forma de: sucre, peix i tonyina en llauna, grana, pasta, arrós, oli, llet, galetes i xocolata. I el volum total, que frega les 6 Tones (5.800 kg) es distribuirà a parts iguals entre les 5 delegacions de Càrites que hi ha al Baix Empordà.


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies