InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
L'Hospital de Palamós i el de Figueres estableixen una aliança estratègica per compartir serveis
Publicat  23/01/2012
reduïr mida del text ampliar mida del text  


Centre de dades de SSIBE a Palamós L'entorn socioeconòmic actual força la recerca de solucions eficients per a ambdues entitats.

El primer pas és la creació d'una empresa coparticipada, de serveis informàtics.


L'actual context de crisi obliga a les empreses en general i a la nostra en particular a buscar i repensar models organitzatius que aportin millores qualitatives i ens acostin a l'eficiència en els productes i serveis que generin.

En aquest marc neix un nou projecte organitzatiu i de gestió, basat en l'aliança estratègica entre la Fundació Salut Empordà, la Fundació Hospital de Palamós i el Consorci Assistencial del Baix Emporda (aquests dos últims formen part de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà), que persegueix l'optimització de recursos en l'àrea de productes i serveis d'Informàtica, potenciant i arrelant el coneixement de l'empresa, adaptant-lo a les reals necessitats dels nostres centres i en el marc del nostre territori.

En aquest sentit, els respectius òrgans de govern han acordat crear una nova empresa, específica i independent, amb el nom d'EMPORSIS A.I.E que es regeix per allò que disposa la llei 12/1991 del 29 d’abril, la legislació complementària i els propis estatuts de l’agrupació, que es gestionarà des de Serveis de Salut Integrats, a Palamós.

El motiu i objecte de la constitució d’aquesta agrupació, és l'assumpció de l'organització i la gestió directa de desenvolupament, implantació i manteniment de sistemes i aplicacions informàtiques comunes necessaris perquè les entitats associades – Fundació Salut Empordà, Fundació Hospital de Palamós i CABE - puguin desenvolupar la seva activitat Informàtica amb la màxima optimització de recursos.

La nova organització permetrà aprofundir en un model de desenvolupament propi del producte, augmentant la proximitat i la satisfacció de l'usuari final, alhora que desplegar una gestió més professionalitzada.

Aquest primer pas forma part d'un seguit de col.laboracions que aniran prenent forma amb el temps i que tindran per objectiu primordial l'eficiència de costos de desplegament de nous serveis, o bé d'altres ja existents.
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies