InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Obertura provisional al trÓnsit de l'accÚs al CAP de Palamˇs i a UrgŔncies de l'Hospital
Publicat  25/02/2012
redu´r mida del text ampliar mida del text  


OBERTURA PROVISIONAL AL TRÀNSIT ACCÉS CAP i URGÈNCIES

Àmbit i abast : accés en vehicle a CAP i a URGÈNCIES (en dos fases)

Dimecres dia 25, es preveu poder obrir al trànsit parcialment el carrer Doctor Fleming. No obstant, atès que es comença a executar el carrer Lleida d’una banda i, d’altra, es continua a les rodalies de la zona d’urgències, d’acord amb les necessitats exposades per l’empresa constructora, des d’aquest Àrea de Mobilitat, s’han previst els següents sentits i accessos, que es desenvoluparan en dues fases :

Accés i sortida d’urgències. Serà la mateixa tant en la primera com en la segona de les dues fases que es descriuen a continuació.

ACCÉS per carrer Rentadors, Major de Sant Joan i, exclusivament ambulàncies SEM i urgències, per Pompeu Fabra fins a la porta d’urgències. Cal tenir present de forma important els conductors i treballadors del SEM que, l’accés per Vial del Port – Pompeu Fabra, quedarà anul·lat, restant únicament la possibilitat descrita per Rentadors – Major de Sant Joan.

SORTIDA per Pompeu Fabra com s’ha realitzat habitualment abans de que es comencessin les obres.

1a. – TALL FAÇANA CAP. Es podrà accedir al CAP només per carrer Rentadors, Major de Sant Joan, Hospital i Fleming, per on es sortirà. No es podrà fer per Pere Farreras a l’esquerra.

2a. – OBERTURA FAÇANA CAP. Es podrà accedir al CAP per carrer Doctor Fleming, però només en sentit al centre (de Fleming a Muntaner). No es podrà fer el gir al giratori existent a Fleming fins que l’execució dels treballs no ho permeti de forma regular i sense que afecti a maniobres de circulació o dels treballs.

A partir de la 2a fase descrita, l’accés al carreró no públic on es troba el vestíbul principal de l’Hospital (per Gaspar Bosch) quedarà anul·lat degut als treballs. Per això, des d’aquest Àrea, es proposa a consideració de la direcció sanitària si volen habilitar un pas/circuit per l’interior de l’edifici per usuaris, des de l’entrada antiga al vestíbul principal; amb això, amb l’empresa Rubau, s’ha arribat al compromís de, habilitar l’accés de Lleida per a usuaris en vehicle i poder descarregar. En qualsevol cas, s’hauria de consensuar aquestes i d’altres necessitats que poguessin afectar als serveis sanitaris, com per exemple el subministrament d’oxigen, que per la complexitat de l’execució precisament al punt d’accés del vehicle que ho transporta, segurament s’haurà de comunicar amb més anterioritat.


Galeria d'imatges
Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies