InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
II Jornada d'Associacionisme i salut a Girona
Publicat  05/12/2014
redu´r mida del text ampliar mida del text  


En el 25è aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social, l’Hospital de Palamós acull la II Jornada d’Associacionisme i salut a Girona, sota el lema “Construïm espais saludables”.

En primer terme la jornada pretén reconèixer, agrair i donar a conèixer la tasca dels voluntaris, així com conscienciar la ciutadania de la importància del voluntariat en l’àmbit de la salut.

Per a l'Hospital de Palamós és una satisfacció acollir la segona edició de la Jornada per la confiança que la Federació Catalana de Voluntariat Social ha dipositat en nosaltres.

En l’acte de benvinguda comptarem amb la presència de Maria Solés, Coordinadora territorial de Girona de la FCVS, Josep Trias, Director territorial de salut a Girona i M. Teresa Ferrés, Presidenta dels òrgans de govern de SSIBE.

La conferència inaugural “De qui és responsabilitat la salut?” anirà a càrrec de Carles Capdevila, periodista i director del diari ARA.

Clouran l’acte Lola Bosch, responsable d’Atenció al Ciutadà i Comunicació de l’Hospital de Palamós – SSIBE i Francina Alsina, presidenta de la FCVS.

Serà un acte obert a tothom. Us hi esperem.

En els documents adjunts, podeu consultar el programa de la jornada.


Galeria d'imatges
Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies