InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Hem recaptat 4.339,06 euros per a La Maratˇ de TV3
Publicat  19/12/2014
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Com ja s'havia explicat, la idea havia sorgit a partir d'una petició que es va rebre del Dr. Juan Carlos Sevilla Moya i es tractava de coordinar dues activitats, amb la finalitat de recaptar fons en nom de SSIBE per a La Marató, aquest any dedicada a les malalties cardíaques.

La primera de les activitats consistia a que el pintor Joan Comella fes, durant la setmana, un gran mosaic de més de 200 peces que el divendres 12 vendria per peces, a canvi d'un donatiu de 20 euros.

El mateix dia, de manera espontània, va sorgir la iniciativa que les persones que fessin el donatiu no s'enduessin les peces i que el quadre es quedés sencer a l'hospital. Així mateix, la Fundació Hospital de Palamós ha fet una donació que ha permès la compra de la part de l'obra que no ha quedat coberta amb la donació voluntària. El lloc on l'obra quedarà instal·lada encara està per determinar.

La segona activitat va consistir en una revisió de salut per conèixer quin és el nostre estat cardiològic. Gràcies a la col·laboració dels voluntaris va poder ser possible que 50 persones fossin visitades pel Dr. Sevilla al llarg de la tarda-vespre de divendres i també es varen recollir donatius per a La Marató.

L'import total recaptat per a La Marató de TV3 2014 ha estat de 4.339,06 euros. Volem donar les gràcies a tothom que ho ha fet possible.

En aquest enllaç podeu veure el video de Ràdio Palamos sobre les activitats que vàrem organitzar


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies