InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Publicació de l'article: Implantació d'un procediment de traçabilitat i transfusió segura de components sanguinis en un hospital comarcal
Publicat  02/06/2016
reduïr mida del text ampliar mida del text  


L’article, publicat al volum 99, número 2 del mes d’abril de 2016 de la revista Annals de Medicina, està elaborat pels professionals: Xavier Arrebola, Dr. Antonio Blanco, Núria Viader, Dr. Josep M. Prat, M. Teresa Aliu i Jordi Fuentes.

La publicació fa referència al nou circuit de traçabilitat i transfusió segura de components sanguinis, desplegat al juny de 2015 al SSIBE i amb el qual s’ha augmentat la seguretat dels/de les pacients durant el procés d’administració de sang i hemoderivats, evitant possibles errors o esdeveniments adversos que puguin afectar als/a les pacients.

Podeu accedir a l’article

Al Canal Salut, a l'apartat de Seguretat de Pacients, s'ha publicat també aquest  nou circuit de traçabilitat i transfusió segura de components sanguinis a l'Hospital de Palamós i a Palamós Gent Gran, fent esment també a la publicació a Annals de Medicina.


Consulta la publicació del Canal Salut, Seguretat de Pacients

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies