InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Ja tenim finalistes del 1r Concurs de graffiti de Palamós Gent Gran
Publicat  06/06/2017
reduïr mida del text ampliar mida del text  


Concurs graffiti

06.06.2017
Millorar la qualitat assistencial i la qualitat de vida dels seus residents és una de les prioritats principals de la residència Palamós Gent Gran. És per això que el mes de maig es va endegar el 1r Concurs de graffiti de Palamós Gent Gran amb l’objectiu d’escollir una obra artística per omplir de color el porxo del seu jardí i alhora afavorir la interrelació entre gent gran i jovent.

Un cop acabat el termini de presentació de sol·licituds, el Comitè Coordinador del concurs s’ha reunit i ha escollit les dues obres finalistes. Són “A vista d’horitzó” i “A toast to life”.

Durant tota la setmana estaran exposades al centre i tant el centenar de pacients i residents com els prop de 150 professionals que hi treballen podran votar per la seva preferida.

L’autor i l’obra guanyadora s’anunciarà el divendres 16 de juny, durant el dinar de celebració de l’inici de la Festa Major de Palamós que se celebrarà al jardí del centre. Serà una arrossada, que es realitzarà a les 13h.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies