InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Nou article: Estado nutricional del paciente en hemodiálisis y factores asociados
Publicat  11/08/2017
reduïr mida del text ampliar mida del text  


La revista Enfermería Nefrológica ha publicat en el seu número 2 del mes de juny l’article Estado nutricional del paciente en hemodiálisis y factores asociados, del qual n’és autora principal la infermera la unitat de Diàlisi de l’Hospital de Palamós, Lídia Gómez Vilaseca, i en són coautors Mónica Manresa Traguany, Josefina Morales Zambrano, Elena García Monge, Mª José Robles Gea i Julio Leonel Chevarria Montesinos.

El projecte, que va ser el treball de final de màster de l’autora, es va plantejar davant l’objectivació que la desnutrició en pacients crònics en diàlisi té una alta prevalença i una important repercussió en la morbimortalitat. Així, es va posar sobre la taula fer un estudi de tall transversal descriptiu per avaluar l’estat nutricional i els factors associats.

La publicació de l’article arriba just un any després de rebre el premi Fresenius Medical Care a la comunicació oral sobre la investigació, presentada al XLI Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica, premi que consistia precisament en la publicació del treball a la seva revista (veure notícia aquí)

Font: Recerca

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies