InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Sortida amb el trenet turÝstic dels usuaris i residents de Palamˇs Gent Gran
Publicat  08/09/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Trenet Sant Antoni Calonge

08.09.2017
Ahir dijous i avui divendres, 7 i 8 de setembre, usuaris i residents de Palamós Gent Gran han realitzat una sortida amb el tren turístic de l’Eurocamping de Sant Antoni de Calonge. En total, una seixantena de persones han disfrutat d’un matinal a l’aire lliure i d’allò més original.

S’ha sortit cap al Passeig de Sant Antoni de Calonge fins a Torre Valentina, tornant pels carrers interiors de Sant Antoni per continuar pel Passeig de Palamós, passant pel port, el Club Nàutic i arribant a la Fosca. Allà, alguns han baixat del tren per estirar les cames i arribar fins la platja.

El dijous la sortida va ser per a residents i usuaris de l’hospital de dia, mentre que el divendres els excursionistes van ser també una trentena i eren usuaris del centre de dia i alguns residents. Al fons tenien el mar i de banda sonora, música especial per a ells amb les seves cançons preferides.

La sortida va ser possible gràcies a La Sarfa - Grup Moventis, que va costejar el trajecte. 

Consulta la galeria fotogràfica al nostre Flickr.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies