InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
XII Jornada dels ComitŔs d'╚tica de Catalunya
Publicat  19/09/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Girona

19.09.2017
Aquest any es compleix el 25è aniversari de l’Ordre d’acreditació dels Comitès d’Ètica Assistencial, la norma que impulsa la seva creació en l’àmbit sanitari. Aquest any, la jornada que s’organitza anualment se celebrarà a Girona i es repassaran els motius que van donar lloc a la seva creació , quina és la seva contribució a la societat i els reptes de futur.

El SSIBE col·labora amb la jornada essent present al Comitè Científic amb la Carme Sabrià però hi també serà present amb una comunicació sobre maltractament a la gent gran.

Se celebrarà a l’Auditori Josep Irla de Girona, de 8:30h del matí a 17h. La jornada és oberta a tothom i amb preus reduïts fins al 30 de setembre. Pots formalitzar la teva inscripció a través d’aquest enllaç.

Des del comitè d’ètica es recomana l'assistència a la jornada com a formació continuada en el àmbit de la ètica i la responsabilitat social...Per a més informació sobre el programa, consulta aquest enllaç.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies