InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Xerrada: què fa una pallassa d'hospital al teu centre"
Publicat  11/10/2017
reduïr mida del text ampliar mida del text  


Tirita Clown

11.10.2017
El proper dimarts 17 d’octubre, les pallasses de l’Hospital de Palamós, Tirita Clown, explicaran què fa una pallassa d’hospital: com treballen, quins beneficis tenen per al pacient i altres especificitats de la seva tasca.

Es realitzarà a la sala d’actes de l’edifici Flemming a les 15h i tindrà una durada d’una hora. És oberta a tothom, però pensada especialment per al col·lectiu d’infermeria.

Què són els pallassos d’hospital?
Els pallassos d’hospital són pallassos de professió que visiten pacients i familiars als centres sanitaris i que  aconsegueixen fer-los sentir millor i augmentar la qualitat de vida de la seva estada a l’hospital a través del riure i l’humor.

Tot i que el primer pallasso d’hospital és considerat l’americà Patch Adams, es pot establir que aquesta professió va néixer el 1986, quan Michael Christensen va ser contractat pel Morgan Stanley New York Presbyterian Hospital per fer una actuació puntual, però a poc a poc la idea va ser creixent fins ara, que, per exemple, només a Brasil hi ha 350 organitzacions de pallassos d'hospital.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies