InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
La Fundaciˇ Oncolliga reconeix la tasca de la infermera Teresa Aliu
Publicat  30/10/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Teresa Aliu

30.10.2017
Del 10 al 12 de novembre, Palafrugell celebrarà les festes de Sant Martí, el patró de la vila. La delegació de Palafrugell de la fundació Oncolliga ha preparat tot un seguit d’actes i un d’ells és un reconeixement a la Teresa Aliu.

Teresa Aliu i Bou és l’infermera supervisora de l’Hospital de Dia Mèdic de l’Hospital de Palamós, que és l’espai on es realitzen els tractaments oncològics del Baix Empordà, conjuntament amb l’ICO (Institut Català d’Oncologia). De la Teresa, l’Oncolliga en destaca els més de 30 anys de dedicació al servei de la salut i la seva vessant humana, que fa que sigui molt estimada per pacients i els seus familiars.

Amb motiu de l’acte de reconeixement, se li ha realitzat una breu entrevista, que podeu llegir en l’enllaç següent.

L’acte es realitzarà el 12 de novembre al Teatre de Palafrugell a les 18.30h. L’entrada és oberta a tothom però cal comprar un tiquet donatiu de 10€ que es pot adquirir a guixeta. A més de l’homenatge, serà una vetllada artística amb pinzellades d'humor.
Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies