InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
SSIBE organitza la 3a Jornada d'infermeria del Baix EmpordÓ
Publicat  02/11/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Jornada Infermeria

03.11.2017
El proper 30 de novembre se celebrarà la 3a edició de la Jornada d’infermeria del Baix Empordà, dirigida a tot el personal sanitari de l’entitat i en especial al col·lectiu d’infermeria.

L’objectiu de la jornada, que duu per nom “Present i futur: apoderament, creativitat i compromís davant dels nous reptes” és disposar d’un espai participatiu per compartir experiències i opinions del col·lectiu d’infermeria que ajudi en els reptes del futur i en la millora continuada del pacient.

Es realitzaran taules rodones al voltant de les cures pal·liatives i el paper de la infermeria en el pla terapèutic. Es presentaran diferents projectes liderats per infermeria i alhora s’aprofundirà en la visió dels residents d’infermeria familiar i comunitària i de ginecologia i obstetrícia.

Les inscripcions són gratuïtes però cal inscripció prèvia per tal de controlar l’aforament de la sala. Per a personal intern de SSIBE, cal confirmar l’assistència per Moodle a través d’aquest enllaç per a la sessió de matí i a través d'aquest enllaç per a la sessió de tarda.

3a edició de les jornades d’infermeria   
Aquest any se celebrarà la 3a edició de la Jornada d’infermeria del Baix Empordà. La primera edició es va celebrar el 2009 que duia per nom “Una professió: realitats diferents” i que ja pretenia ser un punt de trobada per compartir experiències que ajudessin a millorar l’atenció dels pacients. 

La segona edició es va celebrar el novembre de 2012 i duia per títol “Obrint camins”. S’hi van debatre per una banda les consultes d’infermeria especialitzades i per l’altra es va oferir una triple visió de la infermeria des de l’àmbit sociosanitari, d’atenció especialitzada i atenció primària.

En aquesta tercera edició, es reprendrà la el format de doble sessió, en horari de matí i tarda per tal de facilitar l’assistència a tot el col·lectiu d’infermeria sense que això suposi haver d’alterar el seu dia a dia en el treball.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies