InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Una trentena de voluntaris es formaran en gestiˇ de les emocions
Publicat  10/11/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


GestioEmocions

10.11.2017
La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el proper 14 i 16 de novembre el curs “Gestió de les emocions, creences i pensaments en l’acció voluntària”.

L’objectiu del curs és comprendre els mecanismes cognitius i emocionals del voluntariat i entrenar les habilitats de canvi i gestió de les emocions. Per a fer-ho, s’aprofundirà en la dicotomia emoció i raó, l’educació emocional i com canviar les creences i pensaments.

La jornada és gratuïta i se celebrarà a Palamós Gent Gran, en horari de 15 a 20h durant els dos dies. El curs està reconegut pel Pla de formació de Voluntariat de Catalunya, sempre i quan s’assisteixi a un mínim del 80% del curs.

El curs tindrà una assistència d’una quarantena de persones, que realitzen funcions de voluntariat en diferents entitats socials de Palamós. Per part de SSIBE, hi participaran 29 voluntaris de l’Hospital de Palamós i també 3 voluntaris de Palamós Gent Gran. 

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies