InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
L'Obra Social "la Caixa" i SSIBE promouen les activitats s˛cio-culturals a Palamˇs Gent Gran
Publicat  14/11/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Signatura La Caixa

14.11.2017
SSIBE i L’Obra Social “la Caixa” van refermar el passat 30 d’octubre el compromís amb el benestar i la qualitat de vida de les persones grans ingressades a Palamós Gent Gran, amb la signatura del conveni de col·laboració anual.

Des del 2008, L'Obra Social “la Caixa” contribueix anualment a portar a terme diferents activitats sòcio-culturals al centre. Aquest any, l’ajuda és de 4.966€  amb la qual es poden endegar nous projectes liderats per la Laura Garcia, l’educadora social del centre,  que milloren  la qualitat de vida de les persones grans ingressades i omplen de vida els seus anys.

Aquest curs la nova activitat que ha iniciat per als residents és el taller de dansa titulat "Ballar és respirar la vida", guiat per CobosMika Company. Junt amb d’altres iniciatives com tallers de pintura, de ioga, teràpia amb gossos ajuden a complementar les activitats terapèutiques i d'animació que es fan al centre diàriament i que ajuden a treballar les  àrees d'aprenentatge, des de l'àrea psicològica i cognitiva, fins a la de comunicació i llenguatge, així com la psicomotora i l'àrea de socialització.

A l’acte de signatura hi van ser presents el gerent de SSIBE, Jordi Calsina; la directora d’atenció a la dependència de SSIBE, Nuri Comes; la directora d’economia i finances de SSIBE, Montse Garcia; i la directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle. 

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies