InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
IX Exposiciˇ fotogrÓfica a Palamˇs Gent Gran
Publicat  30/11/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Aquest any l'exposició mostrarà fotografies plenes de sentiment i emocions com són la tendresa, l'alegria i el somriure que provoquen els animals en les persones.

Les teràpies assistides amb gossos són intervencions en les quals l'animal forma part del procés de tractament, amb l'objectiu de promoure la millora en les funcions físiques, psicosocials i/o cognitives de les persones tractades.

Els professionals externs que van dur a terme aquest projecte pertanyen a l'Associació d'Acció Social DISCAN. La Laia Niubó va ser la tècnica que va realitzar l'activitat durant 9 mesos juntament amb la Chelsea i en Balú que van ser els gossos que van fer gaudir als nostres residents.

60 fotografies exposades a la planta 0 del centre, 60 imatges que Laura García ha anat copsant al llarg de tot aquest projecte i que podreu descobrir de l’1 de desembre de 2017 al 12 de febrer de 2018 a Palamós Gent Gran.

No hi podem faltar!


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies