InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Es publica la Mem˛ria Ambiental de SSIBE
Publicat  05/12/2017
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Memòria Ambiental

05.12.2017
SSIBE ha publicat la memòria ambiental corresponent al 2016 on es recorda el compromís ambiental de l’entitat, s’avaluen els objectius establerts a principis d’any, es detallen els consums energètics, material d’oficina i de productes de neteja com també de la generació de residus de tots els centres, el compliment legislatiu i les activitats i campanyes ambientals realitzades durant el passat 2016.

Aquest any destaquem:

  • La reducció de més del 25% la quantitat de medicaments generats com a residu (+27,0%) mitjançant una bona gestió de caducitats de medicaments a Hospital de Palamós.
  • La inauguració del Jardí Botànic Sostenible de Palafrugell Gent Gran emmarcat en el projecte “Pss....Guaita, quin jardí més maco” que té com a objectiu apropar el centre als diferents agents socials del municipi de Palafrugell utilitzant el jardí com a recurs educatiu en matèria de medi ambient. Palafrugell Gent Gran es va adherir al “Flors i Violes” del maig de 2016 decorant el jardí i formant part del circuit d’espais oberts al públic durant els dies que va durar aquest esdeveniment. 
  • L’ampliació de l’abast del nostre Sistema de Gestió Ambiental a les Residències de Sant Feliu Gent Gran i Suris Gent Gran. 
Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies