InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Xerrada La sexualitat en el cÓncer
Publicat  13/02/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


És una xerrada oberta a tothom que tindrà lloc el proper dimarts 27 de febrer, a les 15h a la Sala d'actes de l'Hospital de Palamós.
Anirà a càrrec de Marina Castro i Leonarte, psicòloga especialitzada en sexologia i teràpia de parella.

Els malalts de càncer solen experimentar canvis en la seva sexualitat que poden venir donats tant per factors físics, psicològics o per una combinació d'ambdós. Moltes d'aquestes alteracions són transitòries i per un temps, després dels tractaments poden desaparèixer.

És molt important no oblidar que es poden mantenir relacions sexuals satisfactòries malgrat puguin haver canviat determinats aspectes de la sexualitat. Sigui quin sigui el tractament del càncer, la sensibilitat sexual permaneix gairebé sempre.

Cal tenir present que la sexualitat la defineix cada parella segons la seva edat, sexe, actituds, etc. El pitjor enemic de la sexualitat sana i complaent és el silenci. Cal parlar amb la parella, compartir els sentiments..
Hi ha moltes tècniques que poden ajudar a millorar una vida sexual, Com cada canvi important a la vida, tot requereix d'un temps d'adaptació.

Aquesta xerrada us permetrà obtenir més informació i aclarir dubtes.

Per assistir a la xerrada cal confirmar assistència a través
del telèfon 972 20 13 06
o bé a través
del correu-e cristina.orri@aecc.esDocuments associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies