InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
ICTUS I TU. Conèixer, prevenir i superar
Publicat  02/03/2018
reduïr mida del text ampliar mida del text  


El 2016 la nostra Comissió d’ictus va celebrar un acte a Palamós i a Girona, per col·laborar amb La Marató de TV3 dedicada a l’Ictus i les lesions medul·lars cerebrals traumàtiques amb gran acollida entre els assistents pel contingut de la xerrada i la participació aconseguida entre el públic.

Aquest 14 de març, de 17 a 19h, la Comissió repetirà l’acte a Palamós Gent Gran, per a pacients que han patit un ictus, cuidadors, familiars i professionals que atenen aquests pacients, que pot ajudar a comprendre l’ictus i les conseqüències que se’n deriven.

Com ja es va fer l’any 2016, l’acte consistirà en una taula rodona amb debat i preguntes als especialistes assistencials, la projecció del documental “Superar l’ictus”, realitzat per Ràdio Palamós i del curt “De nit i de dia”, elaborat per Clàudia Oliu, Raimon Valls i Ràdio Palamós i que va preparar la mateixa Comissió d’ictus.

Es parlarà sobre l’ictus, tipus d’ictus, tractaments i prevenció dels factors de risc. I el més important, com superar-lo.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies