InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Mà d'Infermera. Una exposició itinerant que passa per l'Hospital de Palamós
Publicat  08/03/2018
reduïr mida del text ampliar mida del text  


El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona obre el dimarts 6 de març l’exposició itinerant Mà d’infermera.

L’exposició farà un recorregut per l’Hospital de Figueres (del 6 al 18 de març), l’Hospital d’Olot (del 19 de març al 9 d’abril), l’Hospital de Palamós (del 10 d’abril al 2 de maig) i l’Hospital Comarcal de la Selva (de l’11 al 30 de maig).

A cada centre, a més , es celebrarà la conferència sobre ‘La mirada visible de la infermera’ a càrrec de Gemma Bruna, periodista i autora del llibre Mà d’infermera, que el COIGI va editar l’any 2017, que es presenta com un recorregut per una part de la història de la infermeria a les comarques de Girona explicada en primera persona a través de les vivències de quinze infermeres i infermers, un d’ells, recordem, el nostre company Gero Domínguez del Servei de prevenció de riscos laborals. En el cas de Palamós, la conferència serà el dia 10 d’abril a les 15h a la Sala d'actes de l'edifici Fleming.

A l’exposició, les mans de cada testimoni guanyen en aquesta mostra un especial protagonisme i ens permeten servir de fil argumental per reflexionar sobre els valors més intrínsecs de la infermeria.

Tant la mostra com el cicle de conferències estan obertes a tothom que hi estigui interessat.

Més informació

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies