InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
El CAP de Palafrugell recapta 1.700€ amb els calendaris solidaris
Publicat  06/04/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Calendaris

06.04.2018
El passat mes de desembre el CAP de Palafrugell va posar a la venda un calendari 2018 inspirat en pel·lícules famoses i ambientat al mateix centre pels propis professionals que hi treballen.

En total, s’han recaptat 1.700€ que aniran a parar íntegrament als projectes solidaris Acompanyart i Projecte Xevi. Ahir es va fer el lliurament dels dos xecs per valor de 850€ cadascun.

On van a parar els diners?
El Projecte Xevi és una associació de cooperació per al desenvolupament, nascuda l'any 2003, els objectius de la qual es basen a promoure iniciatives que ajudin a millorar les condicions de vida dels més desafavorits. l'ONG vol ajudar les dones i nens del Senegal, realitzant diferents projectes a la zona.

AcompanyArt és una organització sense ànim de lucre constituïda l'any 2017 que neix amb l'objectiu de portar a terme un procés d'humanització als serveis de pediatria tant en atenció primària com en hospitalització del Baix Empordà.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies