InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Dilluns vinent obrim els pots de pintura!
Publicat  22/06/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Aloa

22.06.2018
Dilluns vinent 80 il·lustradors canviaran la cara als nostres espais de pediatria. Es tracta d’una experiència pionera a la província de Girona, consistent en un procés de remodelació artística dels espais assistencials infantils del CAP de Palafrugell i l’Hospital de Palamós.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte endegat per Acompanyart amb el mentoratge d’Ignasi Blanch, que vol humanitzar els espais sanitaris per fer-los més càlids i agradables per als pacients que estan a punt d’entrar a quiròfan o ser visitats per un especialista.

En concret, l’acció es concentra en els espais de pediatria de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell i on s'hi representaran motius de flora i fauna de la Costa Brava. El fil conductor serà l’Aloa, un personatge creat per Raül Castillo que guiarà els nostres pacients a través dels diferents espais.

En total, serà una vuitantena de pintors, que es posaran mans a la feina dilluns vinent i que tenen previst acabar el dissabte 30 de juny.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies