InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Exposiciˇ sobre el Programa de Cribratge de cÓncer de c˛lon i recte al CAP de Palamˇs
Publicat  05/09/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


05.09.2018

L’exposició es fa en col·laboració amb l’AECC -Catalunya contra el Càncer- que ens l'ha cedit per instal·lar als nostres CAP i a l'Hospital de Palamós. Vol conscienciar sobre la importància de participar en el programa de cribratge, i que aquest mes de setembre s'ha iniciat a l'ABS Palamós.

La iniciativa té com a objectiu informar a la ciutadania del propi programa i així incrementar la participació de la població citada al programa.

Es podrà visitar fins al 30 de setembre al CAP de Palamós. Posteriorment, durant tot gener de 2019, al CAP de Torroella de Montgrí, el mes de febrer de 2019 a l’Hospital de Palamós, l’abril de 2019 al CAP de La Bisbal d’Empordà i el setembre de 2019 al CAP de Palafrugell.

L’exposició informa sobre què és el còlon, com es forma el càncer, en què consisteix el diagnòstic precoç i la seva importància, el tractament dels pòlips per evitar la transformació d’aquests en càncer, com prevenir el càncer i quins són els grups de risc.

Des de la Comissió de prevenció i promoció de la salut de SSIBE, s’ha treballat també amb missatges sobre la importància del Cribatge de Càncer de Colon i Recte que es publicaran en les pantalles dels nostres centres durant aquest període.


Galeria d'imatges
Documents associats per descarregar
  • Nota de premsa exposició cribratge càncer de colonDescarregardescarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies