InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Aquest any, serem 64 corredors a la línia de sortida de l'Oncotrail
Publicat  01/10/2018
reduïr mida del text ampliar mida del text  


Equips Oncotrail

01.10.2018
Aquest cap de setmana se celebrarà la 6a edició de l’Oncotrail, una prova solidària per equips de 100 quilòmetres pels indrets més bonics del Baix Empordà, per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

D’entre els 240 equips inscrits, SSIBE és l’empresa que més equips hi aporta, amb un total de 8 equips formats per treballadors de diferents àrees, des d’urgències fins al servei d’anatomia patològica. En segon lloc hi trobem l’associació Fem@Quart - QRTTEAM, amb un total de sis equips, i en tercer lloc, l’escola bressol El Petit Montgrí, amb quatre equips.

Dels 64 corredors i corredores que estaran a la línia de sortida destaquen els més veterans que no s’han perdut cap edició com són en Ramon Bos, en Marc Triano i l’Edu Roca (com a equip de suport) i una vintena de nous valents dels nous equips participants: Team Trail Rx, Anatopatos i Somiatruites. Per sexes, a la línia de sortida hi haurà més dones (34) que homes (31).

Hem preparat aquesta infografia per presentar els nostres valents i valentes. Feu-hi una ullada.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies