InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Campanya 'Fem salut, grÓcies per no fumar' als nostres Centres d'Atenciˇ PrimÓria.
Publicat  05/10/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


05.10.2018

Amb motiu de la campanya “Fem salut, gràcies per no fumar”, endegada pel El Programa d’Atenció Primària Sense Fum (PAPSF), s’han senyalitzat els exteriors dels CAP La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós i Torroella de Montgrí. L’objectiu: contribuir a allunyar el fum del tabac, de les portes dels centres sanitaris.

Per aquest motiu s’estan retolant els accessos a aquests centres i als de la demarcació de Girona amb el missatge “Fem salut, gràcies per no fumar”. La iniciativa serà permanent i s’estendrà properament a la resta de centres sanitaris del territori català.

Per dur a terme la campanya, que es difondrà per Twitter i Instagram amb l’etiqueta #gràciespernofumar, s’han utilitzat diferents tipus d’adhesius i plantilles per pintar-hi a sobre, tots amb el lema “Fem salut, gràcies per no fumar”.

Sensibilitzats amb els espais sense fum

Des de l’any 2007 estem adherits a la Xarxa Hospitals Sense Fum i l’any passat vam assolir la categoria d’argent. Anualment celebrem la Setmana Sense Fum a tots els nostres CAP i a l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran que promou, a través de diferentes accions i de taules informatives, la deshabituació tabàquica.

Més informació: PAPSF.


Galeria d'imatges
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies