InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
15 de novembre: Jornada de malalties infeccioses
Publicat  30/10/2018
redu´r mida del text ampliar mida del text  


Jornada infeccioses

30.10.2018
El proper 15 de novembre se celebrarà una jornada en malalties infeccioses entre els nostres professionals, per insistir en la importància de l’ús racional dels antibiòtics i conscienciar de l’augment de les resistències als antimicrobians.

La jornada està dirigida a tot el personal assistencial de SSIBE i de manera especial als metges/sses que habitualment tracten amb patologia infecciosa MFiC, Urgències, Medicina Interna, Cirurgia general, COT, Urologia, Ginecologia, Centres Sociosanitari, Farmàcia i Infermeria.

Les inscripcions són gratuïtes però cal inscripció prèvia a través del Moodle per tal de controlar l’aforament de la sala.   

Campanya de la grip i Dia Europeu per l’ús prudent dels antibiòtics  
Aquesta jornada està organitzada pel Comitè d’Infeccioses i s’emmarca temporalment dins de la campanya de vacunació antigripal a tota la població i també entre els nostres professionals i en motiu del Dia Europeu per l’ús prudent dels antibiòtics que se celebra el 18 de novembre.

El mateix Comitè també va organitzar el passat 24 d’octubre una jornada sobre el nou protocol d’aïllaments que va anar a càrrec de Laia Castellà, infermera de la Clínica de control d’Infecció Nosocomial de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies