InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Conferčncia: "Del part medicalitzat al part natural, experičncia de 22 anys al Baix Empordŕ"
Publicat  22/03/2011
reduďr mida del text ampliar mida del text  


Conferència: "Del part medicalitzat al part natural, experiència de 22 anys al Baix Empordà"

En el marc del cicle de conferències que organitza l'Espai del metge i de la salut rural de Sant Feliu de Guíxols, aquest divendres 25 de febrer, la sala d'actes del Museu d'Història de Sant Feliu, acollirà la conferència sobre l'evolució del part a la nostra comarca, que serà a càrrec del Dr. Marqueta, Director de la Unitat d'infància i dona de SSIBE.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, ha iniciat una sèrie de col·laboracions amb l’Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols que fins a la data, s’ha materialitzat en l’organització de dues xerrades, concretament la que va tenir lloc el passat 28 de gener sobre Sida i Baix Empordà-20 anys d’experiència, a càrrec de la Dra. Àngels Masabeu (Directora Especialitats Mèdiques de SSIBE) i  la que tindrà lloc el proper 25 de febrer que esmentem en el punt anterior. També, Serveis de Salut Integrats, ha col.laborat en la Jornada sobre l'Alzheimer el passat dia 19 de febrer.

dia: Divendres 25 de febrer de 2011, a les 19.30h

lloc: Sala d'actes del Museu d'Història-Espai del Metge i de la salut rural
       Plaça Monestir sn, Sant Feliu de Guíxols

entrada lliure

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies