InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies
Obres Pla de barris: Afectaciˇ entrada principal CAP - Edifici Fleming
Publicat  03/04/2011
redu´r mida del text ampliar mida del text  


A partir de Dimarts 4 no es podrà accedir al CAP de Palamós ni a la resta de dependències de l'edifici Fleming, per l'entrada principal, atesos els treballs del Pla de barris en el carrer Hospital. L'accés es farà per l'entrada de Rehabilitació.

La direcció d'obra que executa els treballs del Pla de barris ens ha informat que Dimarts 4 de març, procediran a executar els treballs just al tram del carrer Hospital que afecta l'entrada principal del CAP, i per tant, de l'edifici Fleming, i a tal fi l'accés estarà tancat.

S'habilitarà un circuit alternatiu degudament senyalitzat en el carrer, perquè tothom pugui accedir per la porta de Rehabilitació. Una vegada allà, un sistema de senyalització terrestre i cartelleria específica, indicaran en tot moment als usuaris el camí a seguir per arribar al CAP. Els professionals que ho desitgin, poden utilitzar el túnel tècnic de la forma habitual.

No sabem encara el termini d'acabament d'aquesta intervenció, però pel que sabem, es tracta d'una feina que no s'allargarà més d'una setmana, us comunicarem puntualment quan s'acabi.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies