InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Atletes de l'Hospital fan un molt bon paper a la cursa dels volcans.

01/10/2009 La Cursa dels Volcans d'Olot és una cursa molt dura de muntanya que fa un recorregut pels quatre volcans més importants de la Garrotxa.

Inici nova fase d'obres al servei d'urgències de l'Hospital

25/09/2009 Durant uns mesos l'espai de la sala d'espera d'acompanyants quedarà inhabilitat i per aquest motiu s'instal.len algunes cadires a l'entrada del servei.

Publicació del monogràfic sobre Integració farmacèutica a càrrec d'autors de SSIBE

23/09/2009 La publicació ha estat a càrrec de: Fina Camós, Jordi Coderch i Montse Cols.

Marian Gimeno, DUI d'aquesta casa, convidada a formar part del comitè de qualitat de la SEPAR

23/09/2009 Mitjantçant una carta rebuda al mes de juliol, la Marian era convidada pel Comitè de qualitat assistencial de la Sociedad española de Neumología y Cirugía toràcica (SEPAR) a participar en el disseny de la política de qualitat d'aquesta entitat en l

Nou servei d'atenció a l'espera a les sales d'espera de les ABS.

31/05/2012 Es tracta d'una pantalla que ofereix el temps mig d'espera, així com consells de salut i notícies d'actualitat.

L'Hospital de Palamós, ja integra electrocardiogrames dinàmics a la història clínica informatitzada

17/08/2009 El sistema DICOM WAVE guarda la prova amb tots els senyals d'ona tal com són transmesos, i permet treballar-hi amb posterioritat des de qualsevol estació de treball. La diferència cabdal amb els sistemes existents, és que no es tracta d'una imatge est

SSIBE s'adhereix de nou a la campanya per racionalitzar l'ús de l'aire condicionat: "Aquest estiu el fred no és moda"

31/05/2012 En el marc de la política ambiental de l'entitat i amb l'objectiu d'estalviar energia i la conseqüent reducció de les emissions de CO2.

L'equip d'investigació de Serveis Sanitaris i Resultats en Salut de SSIBE, reconegut oficialment com a Grup de Recerca de la Generalitat

10/07/2009 En la modalitat de Grups emergents, en el marc de la convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca de Catalunya (SGR 2009)que convoca l'Agència d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Publicació a la revista "Rol de Enfermería" d'un article sobre Insuficiència cardíaca

07/07/2009 En el número 34 del mes d'abril, la Irene Prat (DUI) publica un extens article-revisió on es descriuen les variables que afecten la qualitat de vida en les persones que tenen aquesta malaltia i quins són els instruments més utilitzats.

Posada en marxa del Programa de Voluntariat Social a casa nostra

31/05/2012 Avui dilluns 6 de juliol es posa en funcionament a l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran, amb la intenció de proporcionar una atenció més humanitzada i propera als usuaris.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies