InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Les noves urgències de l'Hospital de Palamós han obert amb una capacitat renovada

07/07/2009 L'increment de boxos destinats a les diferents patologies, juntament amb la renovació dels espais, fan de les noves urgències de l'Hospital de Palamós la primera instal.lació que es posa en marxa des que van començar les obres d'ampliació i reforma.

Els residents de Palamós Gent Gran fan un taller sobre medi ambient

30/06/2009 Dintre del programa Redescoberta, ""L'educació ambiental a l'abast de la gent gran", han realitzat activitats de formació i de sensibilització en temes ambientals i de coneixement dels espais naturals de la mà de professionals bons coneixedors del med

Un equip de Tècnics de Radiologia de l'Hospital guanya un premi a Bilbao

30/06/2009 En el marc del congrés nacional de diagnòstic i intervencionisme de la mama celebrat en aquesta ciutat el passat mes.

L'Hospital de Palamós farà dijous 25 un canvi de lloc de la centraleta de telèfons

22/06/2009 Entre les 15h i les 21h, no es podrà trucar ni rebre trucades des de les habitacions. S'han habilitat unes línies de serveis mínims.

Palamós Gent Gran es prepara per gaudir de la Festa Major.

16/06/2009 Arrós, ball, una gimcana.....els residents de Palamós Gent Gran, així com familiars i voluntaris s'ho passaran d'allò més bé a la festa que dona el tret de sortida a l'estiu.

Proper dimecres 17 al matí, simulacre de foc a l'Hospital de Palamós

15/06/2009 Es farà una simulació d'incendi a la sala de màquines ubicada a la zona de logística. Es produirà fum sintètic i com a conseqüència, s'activaran els detectors de fum. NO S'EVACUARÀ EL CENTRE.

Professionals de SSIBE, multipremiats en la jornada de cloenda de l'Acadèmia

08/06/2009 En una jornada celebrada el passat 29 de maig a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona, en que SSIBE es va endur 5 premis a diferents comunicacions científiques.

L'Hospital de Palamós ha acollit divendres dia 5 les Jornades d'infermeria SSIBE 2009

31/05/2012 Amb el lema: "Una professió, realitats diferents", prop de 100 professionals d'infermeria de tota l'entitat han tractat del seu dia a dia. Ha estat un punt de trobada per tractar temes d'atenció hospitalària, atenció primària, i d'atenció a la depen

La Consellera Marina Geli ha visitat les obres d'ampliació de l'Hospital de Palamós

01/06/2009 L'acte ha aplegat una cinquantena de persones, la majoria treballadors i treballadores del centre, i també autoritats. La Consellera ha vingut acompanyada de la Directora dels Serveis Territorials de Salut, del Delegat del Govern i de l'Alcaldessa de Pal

Dilluns 1 al matí ens visita la Consellera de Salut

29/05/2009 Marina Geli visitarà les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de Palamós.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies