InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Es convoquen noves ofertes de treball

06/04/2017 Per a auxiliars administratius, auxiliars sanitaris i d'infermeria i especialistes en medicina familiar i comunitària i aparell digestiu i diplomats/des i/o graduats/des en infermeria.

Dissabte al matí el Passeig del Mar s'omplirà d'activitats per promoure la salut i l'activitat física

06/04/2017 El proper dissabte 8 d'abril, a Palamós, SSIBE commemora el Dia mundial de la Salut i el Dia mundial de l'Activitat Física, organitzant una jornada d'activitats que promouen estils de vida saludable.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà manté la seva activitat amb qualitat i resolució durant el 2016

04/04/2017 Augmenten les visites d'atenció primària, les altes en hospitalització, les visites a urgències i les intervencions amb ingrés.

Avui s'inicia el concurs d'Instagram #CuidatSSIBE

03/04/2017 Dins el marc de la campanya de conscienciació "A l'abril, cuida't amb Salut!" sobre estils de vida saludable als professionals de SSIBE i a la població del Baix Empordà. Des d'avui fins al 26 d'abril de 2017.

Publicada la Memòria de Recerca i activitats científiques 2016

31/03/2017 Pel que fa a la producció científica, el nombre total de comunicacions i publicacions es manté força estable. Tot i que el nombre d'articles publicats baixa lleugerament, en la majoria d'ells, els autors de SSIBE ocupen els llocs preminents.

2a Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i SSIBE

30/03/2017 El 28 de març, es va celebrar la segona Jornada de portes obertes a futurs residents de l'Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Formació amb metodologia de simulació de casos a CISARC-UManresa i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

27/03/2017 Professionals del Servei d'Urgències, del Servei de Pediatria, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia milloren competències en urgències extrahospitalàries i en urgències neonatals fent simulació de casos

"A l'abril, cuida't amb salut!"

24/03/2017 Es tracta de la campanya que la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPiPS) i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals i medi ambient de SSIBE engega, amb tot un plegat d'activitats que es desenvoluparan al llarg del mes d'abril, de cara als seus professionals i a tota la població del Baix Empordà, dins el marc d'Empresa saludable.

EL NOU TAC A TV COSTA BRAVA

23/03/2017 TV Costa Brava fa ressò de les avantatges del nou TAC de l'Hospital de Palamós.

17.03.2017 - Sessió de presentació de ''A l'abril, cuida't amb salut!''

15/03/2017 Un any més, la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut i Empresa Saludable organitza tot un seguit d'actes commemoratius del Dia mundial de la Salut, Dia mundial de l'Activitat Física i Dia mundial de la Seguretat i Salut en el Treball.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies