InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Portes obertes al Museu d'Història de Sant Feliu per celebrar el 10 aniversari de la creació de l'Espai metge i salut rural

26/11/2015 Aquest cap de setmana (28 i 29 novembre) el Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols celebra els 10 anys de la creació de l'Espai del Metge i de la Salut Rural amb una jornada de portes obertes.

25 de novembre. Dia Internacional contra la violència de gènere

25/11/2015 Com cada any la Generalitat, diputacions, federacions i associacions catalanes expressen el seu rebuig a aquesta violència a través d'un manifest. A SSIBE el voluntariat de l'Hospital ha organitzat un punt informatiu a la recepció central.

25 de novembre. Dia Internacional contra la violència de gènere.

25/11/2015 El voluntariat de l'Hospital de Palamós organitza un punt informatiu a la recepció central que estarà operatiu al llarg de tot el matí.

L'equip Vacuna Grip Baix Empordà guanya el premi a la millor comunicació oral a les Jornadas interdisciplinares de salud comunitaria

23/11/2015 Les jornades van tenir lloc a Saragossa, i la comunicació va ser presentada per la resident Mar Gainza

Cinema ètic de SSIBE ' Viure la mort a debat

20/11/2015 Com cada any el Comitè d'ètica assistencial va organitzar l'acte de cinema ètic , amb la projecció del documental 'La Mort', emès per TV3 durant el programa 'No serà fàcil', i amb un debat posterior sobre el tema, comptant amb la presència de familiars i amics de la Dolors (protagonista del documental) així com d'altres persones que van passar per un procés similar i que van poder aportar el seu testimoni.

Actualització de la Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l'atenció sanitària

18/11/2015 La nova carta s'inspira en el model sanitari centrat en la persona i ha comptat amb la participació de professionals, centres sanitaris, entitats i col·lectius socials representatius de l'àmbit de la salut.

Jornada: Registres clínics, font de recerca

16/11/2015 El seminari GRESSIRES que, com a segona sessió del cicle commemoratiu del 15è aniversari del Comitè de Recerca de SSIBE, va tenir lloc el dimecres 11. Els més de 50 seguidors de la sessió van gaudir de l'experidència d'experts de reconegut prestigi en l'àmbit de la recerca.

Col·laboracions solidàries

10/11/2015 Tres causes: tres opcions per a ser solidaris. Col·laborem amb la Fundació Oncolliga, Bombersambcausa i Tirita-clown amb la venda de calendaris al Punt d'informació a la planta baixa de l'hospital i amb guardioles solidàries a la cafeteria.

Conferència sobre vacunes a càrrec del Dr. Antoni Trilla

29/10/2015 Divendres 30 d'octubre, a Sant Feliu de Guíxols, inauguració del curs 2015-2016 de la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l'Àmbit Rural de la UdG amb la conferència del Dr. Antoni Trilla "Vacunem' falsa ciència i danys reals".

Marian Gimeno 'Respira Solidaridad'

27/10/2015 La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) concedeix una beca a Marian Gimeno que li permetrà fer de docent en diferents hospitals de Nicaragua.


 
2017 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies