InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
La vida secreta dels nostres metges

15/04/2015 Nova conferència del Cicle Salut i Societat, orgaitzada al Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols. Serà el dissabte 18 d'abril a les 18h.

Els usuaris dels CAPs de Palamós, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí ja poden sol·licitar accés a l'espai digital ''Cat@Salut la meva salut''

09/04/2015 ''La Meva Salut'' és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i utilitzar-la d'una forma segura i confidencial, a més de facilitar-li la realització de tràmits electrònics.

L'exposició 'Els caps tallats d'Ullastret' amb possibilitats de ser prorrogada

01/04/2015 Inaugurada el mes de novembre, l'exposició en la que la Unitat de diagnòstic per la imatge de l'Hospital de Palamós va col·laborar per a la realització de proves radiològiques d'un dels cranis, tindria possibilitats de ser prorrogada fins al mes d'agost.

2015 - 10è aniversari Palamós Gent Gran | Activitats abril

31/03/2015 Abril, un mes per a cultivar la ment i continuar amb la celebració. Com de costum, activitats previstes per als residents, familiars, personal i voluntaris.

Activitats amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut (6 i 7 d'abril)

30/03/2015 Un any més i amb motiu d'aquests dos dies, hem organitzat diferents activitats a les nostres Àrees Bàsiques de Salut, adreçades a tots els usuaris.

Exposició Curar-se en salut. Una oferta amena i pedagògica per a totes les edats

26/03/2015 L'exposició es va inaugurar el 22 de novembre de 2014 al Monestir de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut molt bona acollida per part del públic. Una bona opció a tenir en compte per visitar els dies de festa.

Hem conegut el ''Pla concretíssim'' de la Fundació Richi

20/03/2015 Membres de la Fundació Richi ens han explicat el cor del projecte que intenta fer front al problema de manca d'especialització en certes disciplines mèdiques, a través diverses iniciatives.

Xerrada de Carles Cantieri: Pròtesis per millorar la qualitat de vida

17/03/2015 Tal i com anunciàvem, el passat divendres 13 de març al Centre Cívic Vicens Bou de Platja d'Aro, va tenir lloc una didàctica xerrada sobre cirurgia protèsica a càrrec del Dr. Carles Cantieri Rigalt, metge adjunt al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital de Palamós.

''L'entrevista del Catalunya al dia Girona'': José María Inoriza, de la cambra hiperbàrica de Palamós.

12/03/2015 Catalunya Ràdio entrevista a José Maria Inoriza en motiu del 20è aniversari del servei.

Com ens poden millorar la vida les pròtesis'

12/03/2015 Propera conferència del cicle 'Salut i Societat' sobre 'Pròtesis per millorar la qualitat de vida', a càrrec del Dr. Carles Cantieri Rigalt, metge adjunt al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital de Palamós.


 
2017 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies