InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Es consolida el projecte de Seguretat dels Pacients a Serveis de Salut Integrats Baix EmpordÓ

15/06/2015 El projecte, iniciat a l'Hospital de Palamˇs i al centre Palamˇs Gent Gran, es desplega cap als centres d'atenciˇ primÓria del Consorci Assistencial del Baix EmpordÓ (CABE), reforšant aixÝ les lÝnies ja endegades aquests darrers 6 anys.

Xerrada ambiental ''Efectes de la contaminaciˇ atmosfŔrica sobre la salut'' a cÓrrec del Dr. Jordi Sunyer

11/06/2015 Organitzada en el marc de la PolÝtica Ambiental de Serveis de Salut Integrats Baix EmpordÓ, els serveis de Medi Ambient i de Prevenciˇ i Riscos Laborals ens conviden a aquesta xerrada per difondre i conscienciar sobre els efectes que la contaminaciˇ atmosfŔrica, producte de l'activitat humana, tÚ sobre la salut.

Compartim cotxe! - Un nou espai a SSIBE per a una mobilitat mÚs sostenible

11/06/2015 L'entitat posa en marxa un nou espai a la Intranet des d'on els treballadors tindran la possibilitat de compartir cotxe entre ells en els seus desplašaments quotidians.

Un any mÚs la Fira de MÓgia (Fimag) de Torroella de MontgrÝ fa presŔncia a l'Hospital de Palamˇs

10/06/2015 David el Mag i la Clara, de la Fundaciˇ Abracadabra, han visitat nens ingressats a l'Hospital i els han ofert un petit espectacle de mÓgia.

Reconeixement a l'Hospital de Palamˇs per la seva tasca envers la donaciˇ de sang

09/06/2015 L'Associaciˇ de Donants de Sang de Girona lliura aquest reconeixement a l'Hospital de Palamˇs en el marc dels actes de l'Assemblea General.

Acte institucional de celebraciˇ del 10Ŕ aniversari de Palamˇs Gent Gran

08/06/2015 Se celebrarÓ el dilluns 15 de juny a les 11h del matÝ al JardÝ de PGG i serÓ un acte obert tant a professionals com a la ciutadania.

El Programa de Detecciˇ Precoš de CÓncer de C˛lon i Recte ha permŔs detectar 39 cÓncers entre la poblaciˇ del Baix EmpordÓ

08/06/2015 L'Oficina TŔcnica del programa, gestionada per l'Institut d'AssistŔncia SanitÓria, presenta els resultats de la primera ronda a l'Hospital de Palamˇs

2015 - 10Ŕ aniversari Palamˇs Gent Gran | Activitats juny

03/06/2015 El mes de juny Ús ple d'activitats, i un mes on tambÚ tindrÓ lloc l'acte institucional de celebraciˇ dels 10 anys de PGG. Consulteu les activitats previstes.

Dia Mundial sense tabac a SSIBE

02/06/2015 Divendres 29 de maig va ser el Dia Mundial sense tabac i a SSIBE, com Ús habitual, es va celebrar amb diverses iniciatives.

Jornada d'assistŔncia sanitÓria extrahospitalÓria

26/05/2015 El servei d'urgŔncies organitza, per quart any consecutiu, un exercici prÓctic d'assistŔncia sanitÓria extrahospitalÓria, que enguany es dirigeix a l'atenciˇ infantil.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | PolÝtica de cookies