InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
3a pujada al Castell del Montgrí i xerrada "Cuina i salut cardiovascular".

23/04/2015 La Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut, dins del marc de les activitats de l'Empordà Cuina i Salut ha organitzat per al DISSABTE 2 de MAIG una nova pujada a peu al Castell del Montgrí i la xerrada 'Cuina i salut cardiovascular', a càrrec del Dr. Juan Carlos Sevilla, cardiòleg de l'entitat.

Presenten a Palafrugell l'opuscle "100 anys, 9 mirades"

22/04/2015 Un projecte solidari de la Fundació Palafrugell Gent Gran que fa un reconeixement cap a homes i dones grans.

Sant Jordi 2015

22/04/2015 Els nostres voluntaris ja tenen a punt totes les roses i els punts de llibre per apropar la celebració d'aquesta diada a les persones hospitalitzades i usuaris. Enguany també col·laboren alumnes del col·legi La Salle amb la confecció de punts de llibre. I a Palamós Gent Gran la paradeta també és a punt.

Finalitzen les activitats commemoratives del Dia Mundial de l'Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut.

16/04/2015 Al llarg de tota la setmana passada es van realitzar les activitats anunciades, amb la participació del públic i dels professionals. Marc Pérez en fa ressò a Ràdio Palamós.

La vida secreta dels nostres metges

15/04/2015 Nova conferència del Cicle Salut i Societat, orgaitzada al Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols. Serà el dissabte 18 d'abril a les 18h.

Els usuaris dels CAPs de Palamós, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí ja poden sol·licitar accés a l'espai digital ''Cat@Salut la meva salut''

09/04/2015 ''La Meva Salut'' és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i utilitzar-la d'una forma segura i confidencial, a més de facilitar-li la realització de tràmits electrònics.

L'exposició "Els caps tallats d'Ullastret" amb possibilitats de ser prorrogada

01/04/2015 Inaugurada el mes de novembre, l'exposició en la que la Unitat de diagnòstic per la imatge de l'Hospital de Palamós va col·laborar per a la realització de proves radiològiques d'un dels cranis, tindria possibilitats de ser prorrogada fins al mes d'agost.

2015 - 10è aniversari Palamós Gent Gran | Activitats abril

31/03/2015 Abril, un mes per a cultivar la ment i continuar amb la celebració. Com de costum, activitats previstes per als residents, familiars, personal i voluntaris.

Activitats amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut (6 i 7 d'abril)

30/03/2015 Un any més i amb motiu d'aquests dos dies, hem organitzat diferents activitats a les nostres Àrees Bàsiques de Salut, adreçades a tots els usuaris.

Exposició Curar-se en salut. Una oferta amena i pedagògica per a totes les edats

26/03/2015 L'exposició es va inaugurar el 22 de novembre de 2014 al Monestir de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut molt bona acollida per part del públic. Una bona opció a tenir en compte per visitar els dies de festa.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies