InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
El nostre article "Estimating lifetime healthcare costs with morbidity data" dels més vistos a la revista BMC Health Services Research

19/02/2014 Amb quasi 1300 visites des de la seva publicació, es tracta d'un estudi del GRESSIRES d'aquesta casa, i en són autors Marc Carreras, Pere Ibern, Jordi Coderch, Inma Sánchez i José M. Inoriza.

Nova ubicació de la parada de la SARFA

30/01/2014 Serà a partir del dissabte 1 de febrer afectant només la parada dels busos que van en direcció Palafrugell.

El Banc de llet materna de Catalunya més a prop: les mares del Baix Empordà que ho vulguin podran formar-ne part com a donants

27/01/2014 S'ha presentat a l'Hospital de Palamós de la mà de la Dra. Anna Millá, responsable del Banc de Sang i de Teixit de Girona, en motiu de l'adhesió de l'Hospital de Palamós.

Canal Salut: un nou sistema de relació i d'accés als serveis i continguts més rellevants en l'àmbit sanitari

23/01/2014 Una eina més que el Departament de Salut posa a l'abast de la ciutadania i dels professionals que treballen en l'àmbit de la salut.

Exposició fotogràfica a Palamós Gent Gran:

22/01/2014 La tradicional exposició arriba a la seva IV edició i amb una molt bona acollida per part dels visitants, residents i treballadors del centre. Per qui encara no ho hagi fet, es pot visitar fins el 10 de febrer.

Defensa d'una tesi doctoral sobre continuïtat assistencial, fruit de la col·laboració amb SSIBE, entre d'altres

16/01/2014 Marta Beatriz Aller, investigadora del SEPPS, va presentar la seva tesi doctoral l'objectiu de qual és analitzar la continuïtat entre nivells assistencials a diferents entorns sanitaris del sistema de salut públic català amb la finalitat de contribuir

Col·laboració dels nostres professionals en informes d'interès sanitari i publicacions científiques

15/01/2014 Tanquem el 2013 i encetem el 2014 amb una participació activa.

Els Reis Mags de l'Orient, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar: 50 anys fent història a l'Hospital de Palamós

05/01/2014 SSMM han visitat els nens i nenes ingressats a l'Hospital de Palamós i els/les residents de Palamós Gent Gran.

La Silibilina podría evitar la resistència als fàrmacs en càncer de pulmó tipus EGFR+

30/12/2013 Descriuen per què alguns pacients amb càncer de pulmó lligat a una mutació en l'exón 19 del gen EGFR desenvolupen resistència a fàrmacs com erlotinib o gefitinib.

Felicitació de Nadal als residents de Palamós Gent Gran

23/12/2013 La Presidenta dels Òrgans de Govern, Sra. Ma. Teresa Ferrès, ha felicitat les festes als residents del centre Palamós Gent Gran.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies