InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Premi dels nostres professionals en la IV Jornada de casos clínics d'infeccions als serveis d'urgències de la SOCMUE

13/11/2013 Ha estat premiat el pòster presentat per Noemi Moliné i Nati Ortells, sobre la relació entre diarrees i simptomatologia cardíaca.

Publicacions dels nostres professionals

11/11/2013 Aquest mes d'octubre ha estat especialment prolífic pel que fa a publicacions científiques, que a més, s'han produït en revistes amb un bon factor d'impacte.

Entrevista radiofònica al Director de la Unitat d'Infància i Dona de SSIBE, Dr. José Manuel Marqueta, sobre la natalitat a l'Hospital de Palamós

25/10/2013 Ha estat a la cadena SER (Girona) amb motiu de la nota de premsa d'aquesta setmana de l'Institut d'Estadística de Catalunya sobre la natalitat a Catalunya 2012 i contrastar-la amb les dades de natalitat de l'Hospital de Palamós.

La integració dels serveis sanitaris del Baix Empordà és model per a un curs de formació de directius mèdics de Moscou

23/10/2013 Seguint amb el procés d'internacionalització de l'Hospital de Palamós amb la seva marca d'activitats privades, que és Hospital Clínic-Costa Brava, durant aquesta setmana s'imparteix un nou curs de formació a professionals procedents de Rússia.

19 d'octubre dia internacional contral el càncer de mama

23/10/2013 Recordem el vídeo "Mou-te i endavant" que va néixer de la inquietud per donar cobertura a les necessitats de pacients intervingudes de càncer de mama.

FORUM ITES 2013 - Jornada de desenvolupament i aplicació de models predictius de salut

23/10/2013 La Jornada vol fer una introducció en el sector Salut de models d'estratificació i actuació proactiva, basats en predicció de riscos per a poblacions amb major índex de morbiditat.

Obertes les inscripcions per al voluntariat de la Marató de TV3

22/10/2013 Es dona a conèixer la Marató de TV3 a totes les entitats de voluntariat de Catalunya, que enguany tindrà lloc el dia 15 de desembre, dedicada a recaptar fons per a projectes de recerca científica sobre les malalties neurodegeneratives.

Professionals de SSIBE presenten una tècnica pionera d'intervenció de sòl pelvià per a la millora de la incontinència urinària d'esforç

22/10/2013 Va ser a Barcelona, en el marc del "43rd Anual Meeting of the International Continence Society (ICS)".

Professionals de l'ICS i l'IAS proposen 115 accions per millorar l'hospitalització, l'atenció als crònics i el procés quirúrgic en el marc del Projecte CIMS

18/10/2013 Es posen en marxa nous grups de treball de processos compartits amb Urgències, pacients crítics i alternatives a l'hospitalització.

18 hospitals catalans són guardonats en els premis Hospitals TOP 20

18/10/2013 El secretari de Participació Social i Local en Salut, Francesc Sancho, ha assistit a l'acte de lliurament dels premis


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies