InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Ja s'ha publicat l'estudi sobre identificació i predicció del risc segons la morbiditat atesa al Baix Empordà

31/05/2012 Es tracta de la publicació de l'estudi encarregat pel Departament de Salut, en la línia de recerca sobre Anàlisi de la morbiditat i despesa sanitària

L'Hospital de Palamós rep un reconeixement per la feina feta en donació de sang de cordó umbilical

08/02/2012 En un acte celebrat la setmana passada, que commemorava els 1.000 cordons transplantats des de la posada en marxa del Banc de cordó. L'Hospital de Palamós recull una mitjana de 400-500 donacions a l'any.

Hem comptat amb la presència de personal de l'oficina del Síndic de Greuges

01/02/2012 Aquest dimecres al matí, personal de l'oficina del Síndic de Greuges que es troba en visita a Palamós, s'ha desplaçat al nostre hospital per intercanviar impressions amb l'equip directiu.

Obertura provisional al trànsit de l'accés al CAP de Palamós i a Urgències de l'Hospital

25/01/2012 Dimecres 25 es preveu obrir el trànsit parcialment, però es tallarà al trànsit el Carrer Lleida. Si us plau, llegiu atentament la informació adjunta que ens ha fet arribar la Policia local de Palamós.

Restriccions Trànsit RUA CARNAVAL - DISSABTE 18 DE FEBRER

17/02/2012 Accés hospital dissabte 18 de febrer: Es podrà accedir des del Vial del Port, carrer Prolongació Tarragona, fins a trobar carrer Pompeu Fabra. Sortida hospital: La sortida únicament es podrà fer des de: Carrer Hospital - carrer Muntaner fins a car

L'Hospital de Palamós i el de Figueres estableixen una aliança estratègica per compartir serveis

23/12/2011 L'entorn socioeconòmic actual força la recerca de solucions eficients per a ambdues entitats. El primer pas és la creació d'una empresa coparticipada, de serveis informàtics.

L'Hospital de Palamós dóna 6000 kg d'aliments per a les persones necessitades del Baix Empordà

23/12/2011 La campanya de recaptació d'aliments d'enguany, que impulsa el Grup de Cooperació de Serveis de Salut Integrats, ha triplicat el volum que es va donar l'any passat. Tots els aliments recollits, es distribuiran a parts iguals, entre les delegacions de C

Segur que a les dates que estem no tens un calendari de 2012!!!

19/12/2011 Aleshores el millor que pots fer és comprar el que han editat les infermeres de la planta maternoinfantil de l'Hospital de Palamós, a benefici de l'AFANOC. I el presenten el proper divendres a bombo i plateret!!

II Exposició fotogràfica Gent Gran - Gran Gent, a Palamós Gent Gran

14/12/2011 Coincidint amb la resta d'actes previstos per a aquest Nadal a la residència Palamós Gent Gran, el 14 de desembre s'inaugura l'exposició de fotografies que es podrà visitar fins al dia 14 de febrer de 2012.

Dia Mundial de la Sida: 20 anys al Baix Empordà

05/12/2011 Dijous passat, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la SIDA, la Dra. Àngels Masabeu va fer un balanç de l'evolució de la malaltia, a nivell general i també de la nostra comarca.


 
2017 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies