InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Gran èxit de participació a la pujada al Montgrí

06/05/2013 Sota el lema "No fumis, mou-te i fes salut", una setantena de persones es van aplegar dissabte al matí a Torroella, per tal de fer la pujada caminant al Montgrí.

Gran participació de SSIBE en el XX Congrés Nacional Català d'Urgències i Emergències

03/05/2013 Una de les comunicacions orals de SSIBE rep el premi a la millor comunicació del congrés

5 de maig, dia Mundial de la Higiene de mans

02/05/2013 Què sabem sobre la Higiene de Mans' Saps si el teu centre sanitari és un dels més de 570 centres que s'han compromès activament en la campanya de l'OMS per a la millora de la higiene de les mans' Coneixes el Pla d'Acció del teu centre' Saps que hi ha

Ja teniu a la vostra disposició el manual d'usos de la imatge corporativa

02/05/2013 Acabem de publicar el manual d'usos de la imatge corporativa, que dona cabuda a tot el compendi de normes bàsiques per a la utilització correcta de la identitat gràfica de Serveis de Salut integrats Baix Empordà (SSIBE) i de les seves marques associad

Sessió general dintre de l'estratègia del Pacient Crònic Complex

02/05/2013 Sessió sobre "Atenció pal·liativa a les persones amb malalties cròniques avançades en serveis de salut i social' a càrrec del Prof. Xavier Gómez- Batiste

II Jornada de recerca de residents d'Unitats Docents gironines

02/05/2013 A la Jornada, celebrada dijous 25 d'abril, van presentar els seus treballs de recerca les doctores Nino Abuladze, Maria Filip, Lucy M. Vega que finalitzen la seva residència en l'especialitat de MFiC i les doctores Iris Salinas i M. Ángela Martínez.

Atenció: Ajornament pujada al Montgrí prevista per al 27 d'abril

25/04/2013 Ateses les previsions de mal temps per a aquest cap de setmana, s'ajorna l'activitat i la farem el dia 4 de maig. No hi falteu!

Concurs-exposició de flors i plantes a l'Asil Surís

25/04/2013 En el marc de la 60a. edició del certament guixolenc, els jardins de l'Asil Surís acolliran el primer cap de setmana de maig, el concurs-exposició de plantes i flors, així com diversos tallers i visites guiades.

Sant Jordi a l'Hospital de Palamós i a Palamós Gent Gran

23/04/2013 A l'Hospital, els voluntaris han repartit roses i punts de llibre als pacients ingressats, i a Palamós Gent Gran, han fet una paradeta on han venut les roses que ells mateixos han fet.

Èxit un any més de la jornada de comitès i comissions de qualitat de SSIBE

19/04/2013 Una sala d'actes plena amb els professionals de la casa per tal de compartir l'activitat realitzada durant aquest darrer any, fruit de l'esforç, la dedicació i la participació de tots els seus membres.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies