InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Divendres 18, acte de benvinguda als residents de nova incorporació

17/05/2012 Com ja vé essent habitual, es tracta d'un acte entranyable i acadèmic a parts iguals, on donarem la benvinguda als nous residents, acomiadarem els que marxem, i gaudirem d'una xerrada que ens agradarà a tots.

Recomanació sobre la higiene postural

31/05/2012 La Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut de SSIBE difon una nova recomanació sobre hàbits saludables a la ciutadania.

Us presentem la nova Guia d'hospitalització per a pacients i acompanyants

08/05/2012 Després d'una exhaustiva revisió i actualització dels continguts, editem una nova guia en un format més llegible i pràctic.

Ens visiten els alumnes de l'escola Ruiz Giménez per conèixer com funciona un Hospital

07/05/2012 Divendres 4 de maig a la tarda ens van visitar els alumnes de 3er de primària de l'escola Ruiz Giménez de Palamós per conèixer de primera mà, el funcionament de l'Hospital de Palamós.

6a Jornada de recerca del Baix Empordà

31/05/2012 Dijous 26 d'abril ha tingut lloc la sisena edició d'aquesta posada en comú de la producció científica de la nostra entitat que celebrem cada dos anys. Enguany, un centenar d'assistents s'hi han donat cita.

6a Jornada de recerca del Baix Empordà

26/04/2012 Galeria fotogràfica 2a. part. Taula III i premis

Feliç diada de Sant Jordi !!!

23/04/2012 Amb motiu de la diada de Sant Jordi, voluntàries del Servei de voluntariat han repartit punts de llibre i roses de paper entre els pacients hospitalitzats a l'Hospital de Palamós.

Celebrem la I Jornada Mou-te, fes salut !! al Baix Empordà en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

19/04/2012 El passat divendres 13 d'abril de la mà de la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut de la Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) van tenir lloc les activitats programades al Baix Empordà en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Físic

Divendres 20 - Exercici d'accident amb múltiples víctimes a la Platja Gran de Platja d'Aro

18/04/2012 Creu Roja de Sant Feliu, el SEM i la Unitat d'urgències de l'Hospital de Palamós posaran a la pràctica aquest exercici amb múltiples víctimes i efectius terrestres i marítims, com a tancament del "Curs teòric-pràctic d'atenció d'emergències en l

Nou espai de divulgació del Grup de Cooperació

18/04/2012 Tant a la intranet corporativa com a la web pública de SSIBE, hi trobareu un nou espai on s'hi donarà cabuda a totes les activitats i informacions relacionades amb el Grup de Cooperació. Estrenem l'espai amb motiu de la campanya solidària SOS Richi.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies