InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Celebrem el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

23/11/2010 El 1999 l'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 25 de novembre com el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. A casa nostra i a la comarca s'organitzen un seguit d'activitats que us adjuntem.

Es constitueix el Grup de Cooperació a Serveis de Salut Integrats

24/11/2010 Amb l'objectiu principal de seleccionar, analitzar i impulsar projectes de cooperació que ens arribin o que en siguem coneixedors, i proposar-los-hi l'assignació dels recursos.

Bussejadors de tots els àmbits es troben a l'Hospital de Palamós per conèixer la nova cambra hiperbàrica

31/05/2012 En la Jornada tècnica que ha organitzat la Unitat de medicina hiperbàrica de l'Hospital de Palamós, amb l'objectiu de conèixer de primera mà els circuits d'accés i les instal.lacions.

L'Hospital de Palamós acull el 1r curs teòric-pràctic de formació en sòl pelvià

19/11/2010 Es tracta d'un curs acreditat pel Consell català de formació continuada de les professions sanitàries, que compta amb l'auspici de la SEGO, i en el qual participen una vintena professionals dels camps de la ginecologia i la urologia provinents dels hos

Per què l'energia nuclear no forma part de la solució energètica al nostre pais'

31/05/2012 Ha posat llum sobre el tema, Marcel Coderch, en una conferència celebrada aquest migdia a l'Hospital de Palamós. Quan ha acabat, hi ha hagut un animat debat de posicions diferents sobre la qüestió.

II Jornada científica del Programa de detecció precoç del càncer de mama

11/11/2010 Una seixantena de professionals de la demarcació s'han aplegat a l'Hospital de Palamós en una jornada que d'entre altres coses, ha presentat les dades de la 4a. volta del programa.

L'Hospital de Palamós ja té en funcionament la nova planta maternoinfantil

03/11/2010 Es tracta de la nova planta 5, les obres de la qual es van enllestir a finals d'estiu

A partir del 2 de novembre, tindrem servei de voluntariat a l'Hospital de Palamós, diàriament

31/05/2012 Per tal d'oferir al pacient una atenció més humanitzada i fer més amena la seva estada a l'hospital i proporcionar una via d'expressió per als sentiments i les emocions.

Celebrem el Dia Mundial de la SIDA 2010

02/12/2010 Serà dimecres 1 de desembre, i repartirem material divulgatiu.

Una trentena de persones van assistir a la conferència sobre protecció jurdídica a la gent gran

28/10/2010 La conferència, a Palamós Gent Gran, va anar a càrrec de l'advocat i gerent de la Fundació Tutelar de les comarques gironines, Josep Maria Solé, qui va posar llum sobre alguns temes, sovint desconeguts.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies