InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Diverses activitats per commemorar el Dia Internacional sense Tabac (31 de maig)

31/05/2012 Dintre de la "Setmana sense fum" del 24 al 31 de maig que organitzem els diversos centres i serveis de SSIBE.

Gero Domínguez, nomenat editor associat de la revista Prevención de Riesgos Laborales

26/05/2010 Es tracta d'una revista de tirada internacional i estatal que aviat es trobarà al Medline. En Gero també és vicepresident de la Societat catalana de seguretat i medicina del treball.

Alumnes de l'escola Vedruna i de l'IES Palamós fan un concurs de dibuix sobre el tabac.

25/05/2010 En el marc de la XI setmana sense fum del 24 al 31 de maig, han exposat els dibuixos en l'espai del CAP de Palamós, i ahir dilluns 24 es va fer el lliurament de premis a la sala d'actes de l'Edifici Fleming.

Hem celebrat la Jornada geriàtrica i sociosanitària

21/05/2010 A Palamós Gent Gran, on més d'un centenar de professionals de la geriatria de la comarca del Baix Empordà, s'han trobat per compartir experiències i generar un espai de debat.

L'Hospital de Palamós fa la seva primera nefrectomia radical laparoscòpica

21/05/2010 La intervenció, que ha tingut lloc en el nou quiròfan integrat, ha permès fer l'extracció d'un ronyó per laparoscòpia, o sigui només amb una petita incisió, que revertirà en una recuperació molt més ràpida del pacient.

Pèrdua temporal de places d'aparcament al PK Mas Guàrdia

14/05/2010 Es tracta de l'aparcament que hi ha a dalt de tot del carrer on hi ha Urgències, de l'Hospital de Palamós.

Hem celebrat la V Jornada de recerca del Baix Empordà

06/05/2010 A la Jornada, que és bianual, hi ha concorregut bona part de la producció científica de 2008 i 2009: 68 comunicacions en format cartell, 46 comunicacions orals i 25 articles científics en revistes d'abast nacional i internacional.

Divendres 30 d'abril hem acollit la 1a Jornada de l'Associació de Fibromiàlgia del Baix Empordà

30/04/2010 A la sala d'actes de l'Hospital de Palamós ha tingut lloc aquesta primera jornada, que ha comptat amb la presència de diferents experts en la matèria. La Jornada ha conclòs amb una sessió de relaxació impartida per una monitora de gimnàstica i rela

L'Ajuntament de Palamós i l'Hospital de Palamós signen l'acord per destinar el Mas Guàrdia com a espai social per als veïns.

30/04/2010 El Mas Guàrdia, del qual la Fundació de l'hospital n'és propietària, es rehabilitarà i es configurarà com un nou equipament que es dotarà amb sales polivalents i els serveis necessaris mitjançant els quals es fomentarà la convivència, la formaci

Jornada geriàtrica i sociosanitària

31/05/2012 Es tracta d'unes jornades que situem en l'àmbit comarcal, en les quals desitgem que hi participi el personal assistencial interdisciplinar dedicat a la geriatria, de les diferents residències, públiques i privades, del Baix Empordà, i també professio


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies