InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Publicació de l'estudi "La despesa sanitària poblacional segons la morbiditat atesa"

07/09/2010 En el volum III dels Estudis en Economia de la Salut, i en són autors diversos professionals de la nostra organització

Exposició fotogràfica

07/09/2010 Recull de fotografies del fotògraf Xevi Jaime Novo, que capten diferents moments de l'activitat de l'Hospital de Palamós.

Jornada sobre Ressonància magnètica

31/05/2012 Tindrà lloc el proper 23 de setembre a l'Hospital de Palamós i té per objectiu fonamental el compartir experiències entre els diferents professionals de l'àmbit del diagnòstic per la imatge.

Inauguració de les noves instal.lacions de l'Hospital de Palamós

27/08/2010 Dijous 26 d'agost, per part de la Consellera de Salut, Marina Geli

Posem en funcionament la Unitat de diagnòstic ràpid de Medicina interna

12/07/2010 Els seus objectius són: evitar la demora en el diagnòstic adequat, agilitar els diferents procediments diagnòstics de manera coordinada, disminuir el temps d'espera de les exploracions complementàries i evitar ingressos innecessaris.

Exposició: Premi "Disseny per al Reciclatge: producte reciclat/reciclable", a l'Hospital de Palamós

29/06/2010 En el marc de la política ambiental de l'entitat, l'hospital acull, a la sala d'espera de consultes externes, l'exposició itinerant que mostra els vencedors de l'edició 2009, amb dissenys que incorporen materials reciclats i/o biodegradables. La mostra

Ja ha entrat en funcionament la nova ressonància magnètica de l'Hospital de Palamós

01/07/2010 Amb la realització d'aquest tipus de prova diagnòstica, més de 3000 persones a l'any s'estalviaran desplaçaments fora de la comarca del Baix Empordà per realitzar aquesta prova.

Palamós dedica una plaça a Carme Maristany, mare del Dr. Francesc Mir

31/05/2012 Carme "Vita" Maristany, que actualment viu a Palamós Gent Gran, ha destacat sempre per la seva tasca solidària i cultural en benefici del municipi, sobretot a través de la Fundació Vilagran-Maristany.

Publicació als Fulls econòmics de l'article "Anàlisi de costos per pacient en una organització sanitària integrada"

22/06/2010 En el número 39 dels e-Fulls econòmics del Sistema sanitari, s'explica que avançar cap a la integració requereix transformar l'estructura assistencial, organitzativa i financera d'aquestes entitats, i com a conseqüència d'això cal reajustar alguns

Arrossada al jardí i pluja d'estels a Palamós Gent Gran

21/06/2010 En el marc de les activitats previstes per a la Festa major, la ja tradicional arrossada es va poder fer en un dia esplèndid, i més tard, un espectacle ofert pel voluntariat de Creu Roja.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies