InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
noticies

noticies NOTÍCIES
Gimcana 2010 a Palamós Gent Gran

17/06/2010 En la seva tercera edició, residents de Palamós Gent Gran van gaudir de valent amb les activitats, i a més, es van endur una medalla.

Avenços en cirurgia general i en cirurgia urològica a l'Hospital de Palamós

14/06/2010 Una videoconferència d'una intervenció quirúrgica comentada en directe des de la sala d'actes, i la primera ureterorenoscòpia al nostre hospital, dues mostres més dels avenços en cirurgia que tenen lloc a l'Hospital de Palamós, gràcies al nou quir

Èxit de la caminada "Canviem tabac per natura" de dissabte passat.

14/06/2010 Amb motiu de la celebració del Dia mundial sense tabac, i organitzada pel Comitè Hospital sense fum de l'Hospital de Palamós, es va fer una caminada per tota la plana de Castell i el seu paratge que va durar quasi tot el matí i va comptar amb la parti

Divendres 11 ha començat a funcionar la nova cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós

31/05/2012 Des d'avui divendres es podran atendre casos urgents i l'activitat programada començarà dilluns vinent dia 14. L'antiga, que s'ha desmuntat avui també, ha romàs activa des que va ser instal·lada a l'Hospital l'any 1994.

Publicacions d'infermeria

08/06/2010 Les revistes d'infermeria Pols a Pols i Rol, acullen en les seves edicions de juny i maig respectivament, sengles articles elaborats per professionals d'infermeria de casa nostra.

Premis de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques

08/06/2010 En la seva jornada de clausura celebrada el passat divendres 4 de juny a la tarda a l'Hotel AC-Bellavista de Girona, professionals de SSIBE es van endur premis a una comunicació i a un cartell.

Acte de benvinguda als residents de nova incorporació

08/06/2010 Com cada any, a Serveis de Salut Integrats donem la benvinguda als residents que s'incorporen a la nostra organització per realitzar les seves especialitats, amb la diferència que enguany formarem també llevadores i especialistes en ginecologia i obste

A la feina, fem salut. Pugem Escales !!

04/06/2010 Amb l'objectiu de fomentar l'ús de les escales, una estratègia que promou la salut mitjançant un estil de vida actiu.

Gran èxit de la xocolata amb melindros del passat dilluns

02/06/2010 Amb el lema "Endolça't la vida, no fumis", per commemorar el Dia Mundial sense tabac que es va celebrar dilluns 31 de maig.

Distincions de la nostra Unitat de diagnòstic per la imatge

01/06/2010 Un premi a una comunicació en el Congrés nacional de Radiologia a Galícia, i premi al millor cartell a les Jornades de Ginecologia de Figueres.


 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies