InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
GRUP DE COOPERACIÓ

MEDUL·LA x ROGER

En Roger, un nen de 10 anys de Girona, necessita el teu ajut.

Ha adquirit una aplàsia medul·lar, una malaltia que afecta d'un a quatre casos per cada milió d'habitants l'any, per causes desconegudes. La seva medul·la òssia no produeix cèl·lules i necessita un transplantament urgent.

En mitja hora i una petita donació de sang ho faràs possible!

Fer-se donant de medul·la és més fàcil que mai. Una simple extracció de sang, i entraràs al Registre de Donants Mundial (REDMO), i et diran si ets compatible.

Si és així, amb només tres hores i una altra extracció hauràs salvat una vida. Una punció pot donar la vida a una familia sencera!

En Roger et necessita a tu! #rogerbuscamedula #donamedula

Pots trobar més informació a la Fundació Josep Carreras www.fcarreras.org

A Girona pots fer-te donant a l'Hospital Dr. Josep Trueta, però hi ha molts més llocs www.fcarreras.org/ca/mapadonantes

El dia 18.01.2017, l'Escola Vedruna Girona organitzarà una segona sessió de donacions a la sala d'actes de l'escola, de 16:00 a 21:00. Està oberta a tothom, tot i que es demana que qui hi vulgui anar s'inscrigui en aquest formulari, només per fer una mínima previsió: https://goo.gl/forms/GkcGaKyLXeucETSq1.

Seguiu tota la informació a través del facebook on hi ha informació actualitzada: https://www.facebook.com/medulaxroger./

També a #MedulaxRoger

Ajudem a que en Roger segueixi somiant!

 

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies