InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
GRUP DE COOPERACIÓ

El Grup de cooperació

A finals de novembre de 2011, es va constituir a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, el Grup de Cooperació, amb la voluntat que estés format per persones provinents de tots els àmbits de treball de l'organització.

El seu objectiu principal és seleccionar, analitzar i impulsar projectes de cooperació que ens arribin o que en siguem coneixedors, i proposar-los-hi l'assignació dels recursos.


- Què és el Grup de Cooperació de SSIBE?

En el marc del procés del desplegament del Pla Estratègic 2009-2012, una de les línies d'actuació és la que reflecteix i promou resultats en la societat, més concretament en la comarca del Baix Empordà, i una de les maneres de tenir-hi presència com a institució és col·laborant, en la mesura del possible, amb projectes de cooperació social.

Com sigui que la varietat d'aquests projectes és gran, s'ha considerat necessària la creació d'un grup de treball específic que reculli, avaluï i impulsi el desenvolupament d'aquestes iniciatives.

- Objectius

Per tant, la missió fonamental del Grup de cooperació, serà seleccionar i analitzar els projectes de cooperació que ens arribin o que en siguem coneixedors, i proposar l'assignació dels recursos, com per exemple, què fer amb els diners que estalviem en la compra de felicitacions nadalenques; o quina destinació pot tenir algun material assistencial en desús.

Una de les prioritats inicials per començar a treballar, és tenir coneixement de les activitats de cooperació en les quals participen els nostres professionals, per aquest motiu, demanem que les persones que hi estiguin involucrades i que els interessi que el grup se'n faci ressò, facin arribar al Grup, les seves dades i projectes per correu electrònic.

- Participació

En aquest grup de treball hi participen persones de Serveis de Salut Integrats amb tota la seva extensió: la Fundació Mn. Miquel Costa-Hospital de Palamós, que inclou l'Hospital d'aguts i Palamós Gent Gran, i tots els centres de les ABS que gestiona el Consorci assistencial del Baix Empordà (CABE).

És voluntat del grup que aquest estigui format per persones provinents de tots els àmbits de treball. Es parteix d'una composició inicial, però aquesta no és tancada, al contrari, està oberta a la participació de totes les persones que hi estiguin interessades.
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies