InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
institucional

Institucional

Com a President dels Òrgans de Govern de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, em plau donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web.

Us convido a entrar en aquest mitjà de comunicació digital que per a nosaltres és un instrument d’informació, comunicació i relació amb els ciutadans i ciutadanes que dia a dia ens fan confiança.

En aquest portal digital podreu accedir, entre d’altres, a informació institucional i a conèixer quina és la nostra missió, visió i valors, com ens organitzem, quines són les nostres línies estratègiques a seguir, el nostre compromís amb el medi ambient i amb la societat.

Per a la ciutadania oferim consells de salut i informació sobre prevenció i promoció de la salut, per incentivar la participació i coresponsabilitat dels usuaris i usuàries en la gestió de la seva salut.


També hi trobareu notícies d’actualitat relacionades amb la nostra entitat i amb la nostra tasca, i els informes més rellevants de l’organització com les memòries anuals.

Així mateix podreu consultar informació detallada de l’Hospital de Palamós i de Palamós Gent Gran així com la seva cartera de serveis.

Si voleu ens podeu fer arribar propostes de millora al correu comunicacio@ssibe.cat

Esperem que en gaudiu i que us sigui d’utilitat.Lluís Puig Martorell
President dels Òrgans de Govern
de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

 
Tens una urgència? Vine a primària!
La nostra xarxa assistencial es reforça per atendre les urgències mèdiques a l'estiu.
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies