InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
institucional

Palamós Gent Gran

- Unitat de llarga estada

- Unitat de mitja estada polivalent

- Unitat de residència assistida

- Centre de dia

- Hospital de dia

Palamós Gent Gran és un establiment de tipus mixt, social i sanitari, que forma part d’una àmplia plataforma de serveis sociosanitaris, majoritàriament dirigits a persones grans malaltes, persones que, amb independència de la seva edat, pateixen malalties cròniques evolutives, persones amb situació de malaltia terminal, i persones grans que no tenen un grau d’autonomia suficient per realitzar les activitats de la vida diària i necessiten atenció o supervisió continuada.

El rol de Palamós Gent Gran és oferir uns serveis basats en les necessitats de les persones i integrats amb la resta de nivells assistencials tant sanitaris com socials de la nostra població i comarca, en concordància amb les polítiques i el model d’atenció sociosanitària i social establerts pel Govern del nostre pais.

És una institució assistencial oberta, i com a tal facilita les relacions personals dels residents amb la seva família, amics i veïns, afavorint el contacte amb l'entorn del municipi amb sortides i activitats programades.

Va iniciar la seva activitat el desembre de 2005.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies