InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
institucional

Pla estratègic 2014-2017

Portada Pla Estratègic

Em complau presentar-vos el Pla Estratègic 2014-2017 que dóna continuïtat a la feina feta fins ara, i ens permet pensar en el futur i enfocar la missió de la nostra organització, la prestació de serveis de qualitat en l’àmbit de la salut i la dependència, al Baix Empordà, d’acord amb un model d’atenció integrat i orientat al ciutadà.

El nou pla estratègic ens presenta d’una manera efectiva el rumb que hem de seguir durant els propers anys en què l’enfocament estratègic és mantenir el model d'integració i qualitat assistencial, garantint l'equilibri pressupostari afrontant la incertesa de l'entorn.

Aquest Pla, que integra les principals fites i polítiques de l’organització, s’ha obtingut gràcies al treball conjunt dels professionals de l’entitat, les associacions i els Òrgans de Govern.

S’estableixen, per als propers 4 anys, 10 línies estratègiques que han de permetre a la nostra organització adaptar-se als nous reptes que planteja el futur.

Aquesta estratègia s’ha de desplegar tenint com a marc de referència els valors de la nostra organització -respecte, equitat, compromís, rigor, flexibilitat, proximitat i innovació- i que han d’inspirar i regular la vida de l’organització i la nostra filosofia institucional, dirigida a oferir una atenció sanitària eficaç i amb la màxima qualitat.

Documents associats per descarregar
 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies