InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
institucional

Medi ambient i Prevenció de riscos laborals

Des de l’any 2001, la nostra empresa té un Servei de Prevenció Propi i Mancomunat amb la resta d’empreses que gestiona la nostra entitat. El Servei de Prevenció té com a objectiu assolir un alt nivell de seguretat i salut laboral, establint els mecanismes adequats per eliminar o reduir els riscos per als treballadors, mitjançant practiques i procediments de treball d’acord amb aquests objectius.

L’any 2006 es va iniciar la implantació d’un Sistema de Gestió Ambiental a la nostra entitat amb l’objectiu de fer compatible la satisfacció dels usuaris mitjançant una prestació de serveis de màxima qualitat i una gestió eficient de les nostres activitats tenint cura de la protecció del medi ambient.

Degut a que totes dues àrees tenen com a objectiu comú complementar la cultura de qualitat de la nostra empresa i una manera d’organitzar-se similar mitjançant sistemes de Gestió de la Qualitat, des de l’any 2010 s’acorda integrar tots dos sistemes, implantant un sistema de gestió comú de la Prevenció i el Mediambient. D’acord amb les ISO 18001 i 14001 respectivament.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies