InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Enllaços d'interès

Universitat dels pacients
La Universitat dels Pacients és una universitat específica i monogràfica dedicada a pacients, familiars, cuidadors, voluntaris i ciutadans en general, interessats en temes de salut i sanitat

Canal Salut

Video Salut

Canal temàtic del Departament de Salut amb continguts audiovisuals sobre informació de salut i promoció d’hàbits saludables. El portal està obert a tots els ciutadans i permet compartir els continguts publicats a través de xarxes socials, blogs i webs

Servei Català de la Salut


061 CatSalut Respon

Departament de Benestar social i família

Canal Salut al YouTube

Guia d'associacions de salut

Universitat dels pacients

DipSalut

Instituto nacional de la seguridad social

Guia Escolta'm
Una guia publicada per Dincat amb la finalitat que les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies reconeguin i aprenguin a defensar el seu dret a rebre una assistència sanitària adequada.

Médicos y Pacientes
Plana web de la Organización Médica Colegial amb actualitat del sector, informació per a pacients i per a professionals.

Xadol
Xarxa d’atenció al dol formada per professionals de la psicologia, la sanitat i l’educació que, des del voluntariat, ofereix atenció, suport i assessorament a persones que estan en dol. Els professionals es troben a diversos punts de Catalunya.

Decisions compartides
Una eina del Departament de Salut. La presa de decisions compartides en salut és un procés pel qual el professional de la salut i les persones (sanes i malaltes), acorden el tractament o estil de vida més adient tenint en compte els pros i contres de cada opció, així com les preferències i els valors personals del pacient.

Actualment es pot iniciar el procés per mitjà d'aquesta eina en relació a les següents patologies:
- malaltia renal crònica avançada
- càncer de pròstata localitzat

My112

Aplicació de mòbil totalment gratuïta que en una trucada d’emergència localitza i envia automàticament la posició de l’alertant. Indicada especialment per la persona que pateix l’emergència, o que n’és testimoni i no sap on es troba (per ex. carreteres, zones rurals...)

Consultes en relació amb la tramitació del retorn de l’euro per recepta

Des del dia 1 de setembre de 2015, la Generalitat ha activat una bústia (euro@catsalut.cat) a través de la qual la ciutadania pot plantejar preguntes o incidències relacionades amb la sol·licitud del retorn de l’import pagat per la taxa de l’euro per recepta.

ICO 10més10

L'Institut Català d’Oncologia commemora el seu vintè aniversari amb el Simposi ICO 10més10. L'objectiu és compartir amb els treballadors/es, la societat i professionals d’altres organitzacions els resultats obtinguts durant aquests anys

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies